puurgezond

Ik ben op gewicht is aangesloten bij PuurGezond, een initiatief dat zich focust op het bevorderen van een gezonder leven door middel van zelfgemaakte en onbewerkte maaltijden. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden zonder gebruik van pakjes en zakjes, waardoor je alles zelf maakt. De recepten van PuurGezond zijn niet ingewikkeld en dragen bij aan een gezonder leven, en zijn ook nog eens snel te maken.

neem contact op

De PuurGezond-piramide

PuurGezond hanteert de PuurGezond-Piramide als leidraad voor een gezondere levensstijl. Deze piramide biedt inzicht in welke voedingsmiddelen essentieel zijn voor dagelijkse consumptie, en het vormt de richtlijn op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

 

Het uitgangspunt is dat gewichtsbeheersing en een gezondere levensstijl hand in hand gaan met het eten van voedzame en pure producten. Deze benadering brengt diverse voordelen met zich mee, zoals het niet hoeven tellen van calorieën, een verbeterd gevoel van welzijn, en een toename van vitaliteit.

 

Meer informatie over de piramide, vind je op deze link: PuurGezond-Piramide.

Afvallen in 8 stappen

Met de PuurGezond-methode val je af in 8 weken met behulp van het boek "Slank in 8 stappen" en handige stappenkaarten. We bespreken wekelijks je vragen en hindernissen, en nemen de volgende stap door met praktische voorbeelden voor een vlottere transformatie.

7 inzichten voor een blijvend gewicht

Het is nu belangrijk dat je niet terugvalt in je oude eetpatroon! Wanneer je je gewenste gewicht hebt bereikt, wil je dat gewicht voor langere tijd vasthouden. Daarvoor is er de methode “7 inzichten voor een blijvend gewicht”. Ook hierbij maken we gebruik van een boek en de daarbij behorende stappenkaarten.

 

Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond

Het boek “Eet meer! Lekker in je vel met PuurGezond” bevat tips waardoor je juist méér kunt eten om gezond te blijven, op gewicht te blijven en je energiek te voelen. De focus in dit boek ligt op genieten van je eten, zonder je af te hoeven vragen of het allemaal wel verantwoord is. Het boek bevat recepten voor heerlijke smoothies, snelle lunchsalades, zelfgebakken taart, notenmuesli en nog veel meer.