even voorstellen

Ik ben Odette Hegt. Mijn cliënten omschrijven mij als rustig, betrokken en geduldig. Door mijn heldere uitleg begrijpen zij waar ze tegenaan lopen en hoe ze dit kunnen doorbreken. Het valt me op dat ze wekelijks enthousiaster worden, omdat ze snel positieve veranderingen opmerken.


Onze gesprekken zijn ontspannen, waarbij jij als persoon centraal staat en je snel op je gemak voelt. We gaan direct aan de slag. Aan de hand van thema’s krijg jij inzicht en zul je begrijpen waarom je bepaalde keuzes maakt.

 

Naast mijn werk als voedingscoach heb ik een gezin met jongvolwassenen. Ook ben ik werkzaam als secretaresse in loondienst en vervul ik de rol van mantelzorger. Hierdoor begrijp ik volkomen hoe het voelt om veel ballen in de lucht te houden en welke invloed dit heeft op het dagelijks leven. Ik ben BGN-gewichtsconsulente, hormooncoach en boodschappencoach.


Laat me je vrijblijvend terugbellen, zodat jij niet weer een populair dieet hoeft te volgen.

BGN

Ik ben aangesloten bij de branchevereniging BGN. Wellicht kom je in aanmerking voor een vergoeding. Klik hier (externe website) om te controleren of je in aanmerking komt voor een vergoeding of neem contact op met jouw zorgverzekeraar.