voel je wel

Ik ben op gewicht is aangesloten bij Voel je Wel. Voel je Wel staat voor verbetering van gezondheid en welzijn. Via Voel je Wel verbinden zorgvragers en zorgaanbieders zich met elkaar om vanuit keuzevrijheid tot de juiste match te komen. Dit doet Voel je Wel met een digitaal platform en vertrouwde adressen in de regio Leidschendam-Voorburg.

neem vrijblijvend contact op

De activiteiten van Voel je Wel

Bij Voel je Wel vindt je zorgaanbieders met verschillende expertises. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de volgende aandachtsgebieden:

  • Lichamelijke of psychische klachten
  • Stress, spanning en burnout
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Voeding en allergie
  • etc.

De benodigde zorg kan op verschillende manieren worden aangeboden. Dat varieert van behandeling op de hoofdlokatie van Voel je Wel aan de Vlietweg in Leidschendam, maar kan ook elders in de regio plaatsvinden. Op deze manier kan Voel je Wel zoveel mogelijk mensen in de regio bedienen, zonder gebonden te zijn aan de hoofdlokatie.

Partner van de gemeente Leidschendam-Voorburg

Daarnaast is Voel je wel één van die partners die het Lokaal Preventieakkoord 2021-2023 heeft ondertekend. Dit betekent dat het platform van Voel je Wel door de gemeente Leidschendam-Voorburg gebruikt zal worden om inwoners van de gemeente te motiveren tot een gezonde leefstijl. Je kunt hier meer over lezen in dit artikel op de website van gemeente Leidschendam-Voorburg.

Het feit dat Ik ben op gewicht is aangesloten bij Voel je Wel, betekent dat vanuit een netwerk van zorgaanbieders, op lokaal niveau diensten kunnen worden aangeboden.

Adres hoofdlocatie Voel je Wel

De hoofdlocatie van Voel je Wel is:

Vlietweg 14
2266 KA Leidschendam

Bereikbaarheid

Voel je Wel is zowel per auto, bus, tram als metro goed bereikbaar. Sector V (het verzamelgebouw waar Voel je Wel zich bevindt) beschikt aan de achterzijde over ruim 100 parkeerplaatsen. Op 10 minuten loopafstand vindt u de bus- en tramhalte Sijtwendetunnel aan het Oosteinde in Voorburg. Hier stoppen bus 45 en 46 en HTM tram 19. Komt u met de metro dan stapt u uit op station Leidschendam Voorburg.